Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robbie skryter av dopbruk

- Hadde fortsatt hvis jeg ikke ble så feit av det.

Verdensstjernen, som for en drøy uke siden besøkte Norge, står nå frem i et totimers radiointervju med Real Radio og snakker om narkotikabruken sin. Med uttalelsene sine sørger han for at de fleste tenåringsforeldre kommer til å holde døtre og sønner unna stedene han skal opptre fremover.

Ifølge Daily Mail sier Williams at han hadde fortsatt på dop hvis han ikke ble så tjukk av det. Popstjernen sammenlikner seg med en liten flyhangar, så fet synes han at han var da han brukte narkotika. Pop-kollega Noel Gallagher fra Oasis kalte i samme periode Robbie Williams for \'den feite danseren fra Take That\'.

- Jeg tror jeg fortsatt hadde gjort det hvis kunne tatt gode avgjørelser og sånt og jeg hadde fortsatt gjort det hvis jeg ikke blåste opp til en liten flyhangar, det var en fantastisk tid, sier han om perioden da han var avhengig.

Williams, som for tida skal være nykter, gir seg ikke med dét:

Han mener at han opplevde en rekke positive ting mens han var avhengig av kokain, ecstasy og alkohol og sier at han har hatt noen av de fineste opplevelsene i sitt liv mens han brukte dop.

- Noen av de beste gangene i livet mitt var mens jeg var dopa. Jeg sier ikke \'Gå ut og ta dop, unger\', men jeg hadde det gøy.

På spørsmål om han føler seg selvsikker når han er nykter og edru, sier Williams at han ikke føler seg selvsikker i det hele tatt.

image: Robbie skryter av dopbruk
SUPERSTJERNE:</B> Robbie Williams er superstjerne over hele verden, men har nettopp sørget for å ikke havne under juletrærne til mange familier i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media