Robbie som forfatter

Robbie Williams har signert en bok-avtale verdt 11,2 millioner.

Sangeren skriver på boka samtidig som han er på Europa-turne melder nettstedet Megastar.

Forholdet til Geri

Boka er forventet å inneholde avsløringer om superstjernens forhold til tidligere Spice Girl Geri Halliwell. Den skal også bli en dagbok fra Robbies turne som startet i forrige måned.

Avtalen ble signert i forrige uke. Etter bitter strid mellom Storbritannias største forlagshus, stakk Ebury Press av med kontrakten. Forlaget er meget fornøyd, til tross for at det ble dyrt.

- Vi har vært etter Robbie i mange år, vi ville ha gjort alt for å få han med på vår liste, sier forlegger Jake Lingwood til Megastar.

Robbie skal få hjelp til skrivinga fra forfatteren Mark McCrum.

Video-trøbbel

Robbie Williams tok hat-trick på Grammy-utdelingen forrige uke, der han fikk priser i kategoriene beste bristiske mannlige artist, beste britiske singel og video. Nå sliter han med sin siste video, som han må tone ned noen hakk.

Videoen viser sangeren naken i full klinsj med drømmejenta. En kilde forteller til Virgin.net at Robbie elsker videoen, men at han er bekymret for at den er for utfordrende for hans unge fans.

En sensurert versjon av videoen vil derfor bli vist på TV, mens voksen-versjonen blir tilgjengelig på Robbie Williams nettsider.