Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robbie Williams covret Ylvis' «The Fox»

Denne uka kommer han til Oslo.

HONG KONG (Dagbladet): Under en intimkonsert i regi av radiokanalen Heart FM i London i går, framførte Robbie Williams flere av coverlåtene som han har med på sin seneste skive «Swings Both Ways».

Han disket imidlertid også opp med en eklektisk og forkortet versjon av Ylvis' store hit «The Fox», til publikums store forlystelse.

Ylvis selv er nå i Hong Kong, hvor de forbereder seg til å opptre på Mnet Asian Music Awards, som er Asias største TV-sendte musikkshow, på fredag.

I forkant av sesongens siste «I kveld med Ylvis» forrige uke, pådro Bård Ylvisåker seg en kjip streptokokkinfeksjon i halsen. Nå er han heldigvis for det asiatiske TV-showet på bedringens vei.

- Stemningen er tiptopp, opplyser Ylvis-manager Jørgen Thue.

Når det gjelder Robbie Williams, så skal han være gjest hos Harald Rønneberg og Thomas Numme fredag 22. november. Da feirer «Senkveld» 10-årsjubileum med jubileumssending på TV 2 og stort show i Oslo Spektrum. Her skal altså Williams være hovedartist. Om han har «The Fox» på reportoaret, er uvisst.
 
- Det er utrolig moro at Robbie vil være med på feiringen vår. Han er jo ikke kjent for å legge noen demper på stemningen akkurat, sier Harald Rønneberg i en pressemelding fra TV2.

Showet går ikke direkte på TV, men sendes på TV 2 i desember.
 

I HONG KONG: Ylvis-gutta er nå i Hong Kong. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
I HONG KONG: Ylvis-gutta er nå i Hong Kong. Der skal de opptre på Asias største tv-sendte musikkshow. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer