Robbie Williams storflørtet

TV2 måtte leie studio av NRK da superstjernen Robbie Williams møtte Dorthe Skappel i «God kveld, Norge!».

TV2 hadde rett og slett ikke plass til Robbie med band i studio, og måtte leie Studio 1 av konkurrenten. Det betyr ikke at NRK fikk snakke med popstjernen. Robbie Williams reiste i ens ærend fra Sverige til Norge for å småpludre i sofaen med Dorthe Skappel. Etter to timer reiste han videre til Paris.

Flørtet

- Det var et kjempemøte. Dorthe synes det var utrolig artig. De fikk veldig god kontakt, sier Bård Eriksen, redaktør i «God kveld, Norge!». Og Dorthe lot seg sjarmere av en flørtende Robbie Williams.

- Det er faktisk første gang hun har gjort et intervju i sofaen, sier Eriksen.

Robbie Williams stilte opp i tv-programmet for å promotere sin nye, kritikerroste plate «Escapology».

- Han sang tre låter med band, «Feel», «Come Undone» og «Sexed Up», samt en akustisk låt hvor han spilte gitar. Og så sang han litt for Dorthe i sofaen. Jeg tror han storkoste seg, sier Eriksen.

Intervjuet med Williams er nesten 15 minutter langt. Programmet blir sendt på TV2 førstkommende lørdag.

- Nesten hele programmet er viet Robbie, sier Eriksen.

Milliardkontrakt

Tidligere i år bladde plateselskapet EMI opp én milliard norske kroner for å fornye kontrakten til entertaineren. Dermed er det svært viktig for EMI at den nye plata til Robbie Williams selger bra. Plateselskapet tilbød TV2 et intervju, og kanalen var snar om å takke ja. «God kveld, Norge!» går seint på lørdagskveldene, og da har som regel TV2 majoriteten av seerne. Seertallene ligger vanligvis i overkant av 500000.

FIKK GOD KONTAKT: Dorthe Skappel var storfornøyd etter møtet med Robbie Williams.
STORFLØRT: Storsjarmøren Robbie Williams flørtet hemningsløst med Dorthe Skappel. Han er den første artisten som har «fått lov» til å ta plass i TV2-sofaen hennes. Lørdag sendes innslaget i «God kveld, Norge».