FEIRER MED SENKVELD: Robbie Williams kommer på «Senkveld»-showet i Oslo Spektrum fredag 22. november. Foto: Eirik Helland Urke /
FEIRER MED SENKVELD: Robbie Williams kommer på «Senkveld»-showet i Oslo Spektrum fredag 22. november. Foto: Eirik Helland Urke /Vis mer

Robbie Williams til Norge om tre uker

Spiller på «Senkveld»s jubileumsshow.

Det blir storfint besøk hos Harald Rønneberg og Thomas Numme når Robbie Williams kommer fredag 22. november.

Hovedartisten «Senkveld med Thomas og Harald» feirer i høst 10-årsjubileum med jubileumssending på TV 2 og stort show i Oslo Spektrum.

Robbie Williams blir hovedartist under feiringen.
 
- Det er utrolig moro at Robbie vil være med på feiringen vår. Han er jo ikke kjent for å legge noen demper på stemningen akkurat, sier Harald Rønneberg i en pressemelding fra TV2.
 
En husvarm gjest Det er ventet over 7000 gjester til showet i Oslo Spektrum. Robbie Williams blir hovedartisten og skal framføre flere sanger. Det kommer også mange andre artister og gjester.

- Robbie var jo en av de første skikkelig store gjestene vi hadde - allerede i 2004, sier Thomas Numme:

- Vi hadde det utrolig moro sammen. Han bød til og med en av kameramennene våre opp til dans midt i sendinga. Vi gleder oss til mer Robbie-show i Spektrum.
 
Stort fest-show Robbie Williams vil framføre låter fra sitt nye album «Swings both ways» på scenen i Spektrum, og selvsagt også slå av en prat med Thomas og Harald, opplyser Anne Martha Leidland i TV2.
 
I tillegg til Williams vil en rekke andre gjester bidra i jubileumsshowet som filmes i Oslo Spektrum.

-Showet  går ikke direkte, men blir sendt på TV2 i løpet av i desember. Vi har nesten solgt ut alle billettene, men det er fortsatt noen få billetter igjen til showet, sier Leidland.

FJÆR I HATTEN: homas Numme (th) og Harald Rønneberg jubler over finfint besøk. Foto: Kristin Svorte
FJÆR I HATTEN: homas Numme (th) og Harald Rønneberg jubler over finfint besøk. Foto: Kristin Svorte Vis mer