Robbie Williams-video ryster England

Her er bildene som sjokkerer England. I sin nyeste musikkvideo river popstjernen Robbie Williams av seg huden - og ender opp med å bli spist av halvnakne modeller på rollerblades.

- Det er så sjokkerende fordi det er totalt uventet, sier en talskvinne for BBC til Reuters. Tv-kanalen har for lengst forbudt visninger av videoen tidlig på kvelden.

- Kjevene deres hang i bakken, det var ganske interessant, forteller talskvinnen.

Videoen til singelen «Rock DJ» starter pent og pyntelig med en påkledd Robbie Williams i midten - og et titall lettkledde modeller på rollerblades i ring rundt. Men etter rundt to minutter skjer det ting: Robbie kler seg naken. Så tar han tak i mageskinnet og vrenger av seg huden. Han følger opp med å rive av seg muskler og kjøttbiter som han kaster på jentene. Og modellene, en av dem Mick Jaggers datter Elizabeth, spiser med liv og lyst.

Videoen ble laget over fire dager. Makeupeksperter brukte åtte intensive timer på å lage Robbies hudløse kropp.

Både Victoria «Posh-Spice» og ektemann og fotballstjerne David Beckham har sett filmen på en privat visning hos BBC. Robbie Williams siste CD «I've Been Expecting You» solgte 35000 eksemplarer i Norge, og rundt 3,5 milllioner på verdensbasis. «Rock DJ» er i salg i Norge fra 31. juli.

Se videoen på www.robbiewilliams.com

AVKLEDD: Robbie Williams vekker oppsikt igjen. I sin nye video kaster han huden.