Robbies nye kjæreste

Popstjernen Robbie Williams (28) har falt for supermodellen Rachel Hunter (33). Forholdet blir velsignet av Hunters eksmann, Rod Stewart (57).

Det skriver den svenske avisa Aftonbladet. Paret er blitt observert sammen i Los Angeles flere ganger den siste tida, der New Zealand-fødte Hunter bor sammen med barna Renee (9) og Liam (7).

- Rachel er ei flott jente. Og de passer nok sammen, de er jo like lange, spøkte den kortvokste Rod Stewart etter en kjendisfotballkamp i London i helga.

Robbie Williams sluttet i gruppa Take That i 1995, og gjør nå sine saker bra på egen hånd. Han har stått fram med rus-pro-blemer, men er minst like kjent for sin appetitt på vakre kvinner. Han har hatt korte forhold til blant andre Kylie Minogue, Nicole Appleton og Geri Halliwell.

Rachel Hunter jobbet som modell da hun traff Rod Stewart. Da de skiltes, fortalte Hunter at det var luksuslivet som tok knekken på forholdet.

- Jeg lengtet etter et normalt liv, fortalte hun til avisa The Mirror. Siden da har hun hatt ett seriøst forhold - med skuespilleren Michael Weatherly. Rod Stewart er i dag lykkelig med fotografen Penny Lancaster (31).

Til engelsk presse forteller en kilde som står Robbie Williams nær:

- Robbie sier at Rachel ikke bare er en flørt. Han elsker å være sammen med henne. Hun har bein i nesa og er feminin på samme tid. Og han sier hun er hot, hot, hot.

Robbie Williams far, Pete Conway, er fornøyd med sønnens valg av kvinne:

- Rachel er flott. Og jeg kan skjønne hvorfor hun har falt for Robbie: Han er bare en yngre versjon av Rod Stewart.

NYTT PAR: Robbie Williams har overtatt Rod Stewarts ekskone, Rachel Hunter.