Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robert De Niro benekter hallikvirksomhet

Paris (NTB-AFP): Den amerikanske stjerneskuespilleren Robert De Niro benekter all forbindelse med en internasjonal prostitusjonsring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AVKREFTER: Robert De Niros franske advokat Georges Kiejman benekter at De Niro har drevet hallikvirksomhet.

De Niro satt tirsdag i et sju timer langt forhør hos sedelighetspolitiet i Paris i forbindelse med avsløringen av en internasjonal prostitusjons-ring med base i Frankrike. Filmstjernens navn er trukket inn i saken fordi det sto i en adressebok som ble beslaglagt under opprullingen av ringen.

 Robert De Niros franske advokat Georges Kiejman hevder at De Niro ikke ha drevet hallikvirksomhet.

  Robert De Niro kan bli ett av hovedvitnene i saken mot den svenske «bordellmammaen», den tidligere modellen Annika Brumarck og den franske mykporno-fotografen Jean-Pierre Bourgeois. De to er beskyldt for å drive salg av såkalt luksusprostituerte fra en base i Paris.

Luksushorer

Firmaet som har solgt et hundretalls unge jenter, har hatt kunder i Paris, Monaco, New York, London og De forente arabiske emirater.

  En rekke internasjonale kjendiser er blitt nevnt i forbindelse med opprullingen av saken.

 De Niros advokat Keijman opplyste at De Niro bare innrømmer å ha håndhilst på en av tre kvinner han er satt i forbindelse med.

 - Jeg har ingenting å si, sa De Niro da han kom ut fra forhørene.

 Stjerneskuespilleren ble arrestert på hotell Bristol i Paris tidlig i går morges. Han hadde da nylig returnert til Paris etter å ha tatt en langhelg fri fra arbeidet med innspillingen av en ny film, «Ronin» av John Frankenheimer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!