Robert Downey Jr. arrestert igjen

Den amerikanske skuespilleren Robert Downey Jr. (36) ble i går arrestert for stoffmisbruk. Dette er ikke første gang kjendisen er i problemer etter inntak av narkotika, og nå mister han gjesterolla han hadde i tv-serien Ally McBeal.

Det var i går tidlig at Robert Downey Jr. nok en gang ble arrestert for narkotikamisbruk, melder nettstedet Ananova.com. Downey ble anholdt da han vandret til fots i Culver City utenfor Los Angeles, og måtte tilbringe flere timer i arresten før han ble løslatt til sin tilsynsfører.

Politiet vil ikke uttale seg om detaljer omkring hva som førte til arrestasjonen, eller hvilket stoff Downey Jr. skal ha inntatt.

Skuespilleren ble sist november tatt for stoffmisbruk, fire måneder etter at han var løslatt på prøve etter en tidligere narkodom. Han ble da løslatt mot en kausjon på 135 000 kroner. For dette forholdet skal han møte i retten i California på mandag, mens den siste i rekken av saker skal opp 4. mai.

Sparket fra Ally McBeal

Etter den siste arrestasjonen er det klart at Robert Downey Jr. ikke får flere gjesteopptredener i tv-serien Ally McBeal. Produsenten av serien, David E. Kelley, uttalte at skuespilleren ikke får flere sjanser, skriver nettstedet.

Produsenten har tidligere rykket ut og forsvart Downey Jr. offentlig når det har stormet som verst rundt skuespilleren, men nå er det klart at skuespilleren ikke får flere opptredener som Allys kjæreste. En rolle som forøvrig har skaffet ham en Golden Globe-statuett.