FORELSKET?: I filmen The Twilight Saga - Eclipse, som har verdenspremiere 30. juni, er vampyren Edwart, spilt av Robert Pattinson og Bella Swan, spilt av Kristen Stewart svært forelsket. Mye tyder på at de er det også utenfor lerretet.
FORELSKET?: I filmen The Twilight Saga - Eclipse, som har verdenspremiere 30. juni, er vampyren Edwart, spilt av Robert Pattinson og Bella Swan, spilt av Kristen Stewart svært forelsket. Mye tyder på at de er det også utenfor lerretet.Vis mer

- Robert er en god kysser

«Twilight»-ikon Kristen Stewart fyrer opp under romanseryktene runder medspiller Robert Pattinson.

||| STOCKHOLM (Dagbladet): Ryktene er intense om den påståtte romansen mellom «Twilight»-stjernene Kristin Stewart (20) og Robert Pattinson, og i februar bekreftet Pattinson forholdet overfor The Sun.

Under gårsdagens møte med «Twilight»-skuespillerne i Stockholm, fikk pressen streng beskjed om å ikke spørre om private anliggende.

God kysser
Men Stewart kom likevel med en innrømmelse overfor Dagbladet:

UNG SUPERSTJERNE: Kristen Stewart har opplevd enrom suksess med «Twilight»-filmene. - Jeg vet ikke hva jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde vært med i filmene, sier Stewart.
UNG SUPERSTJERNE: Kristen Stewart har opplevd enrom suksess med «Twilight»-filmene. - Jeg vet ikke hva jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde vært med i filmene, sier Stewart. Vis mer

- Under MTV Movie Awards ble du tildelt prisen for beste kvinnelige skuespiller, og du og Pattinson fikk prisen for beste filmkyss i «Twilight — New Moon». Er han en god kysser?

Uten å si et ja, ser Kristen opp på Dagbladets utsendte og nikker bekreftende med et lurt smil om munnen.

VENNER: Taylor Lautner, som spiller varulven Jacob, og Kristen Swan var i Stockholm i går for å promotere den tredje «Twilight»-filmen. De to er gode venner også privat.
VENNER: Taylor Lautner, som spiller varulven Jacob, og Kristen Swan var i Stockholm i går for å promotere den tredje «Twilight»-filmen. De to er gode venner også privat. Vis mer

I tillegg til det rødmende smilet er det flere ting som kan peke mot et tett bånd mellom de to stjernene. På den ene hånda bar hun nemlig en ring som minnet mye om en forlovelsesring i gull.

- Hvilken av de to prisene er mest verdifull for deg?

- Begge er ganske verdifulle. «Twilight»-kidsa er veldig hengivende og alle vet at de har stemt og stemt på oss. Likevel tar jeg min del av æren for prisene, selv om mye handler om karakteren Bella og Meyers bøker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdenspremiere
30. juni har «The Twilight Saga — Eclipse» verdenspremiere, og Stewart og Taylor Lautner, som spiller henholdsvis high school-jenta Bella Swan og varulven Jacob, er i Stockholm for å promotere filmen.

Eclipse er den tredje «Twilight»-filmen basert på Stephenie Meyers bøker. Bella forelsker seg i campyren Edward, og blir midtpunktet i et trekantdrama mellom den levende døde, spilt av Robert Pattinson, og varulven Jacob.

Total forvandling
Den andre «Twilight»-filmen, «New Moon», som kom i fjor, spilte inn svimlende 709 millioner dollar på verdensbasis. I Norge ble vampyrhistorien sett av 290 000.

- «Twilight» har forandret livet mitt totalt. Jeg vet ikke hva jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde vært med i filmene. «Twilight» er blitt mitt liv, sier Stewart.

- Jeg er kommet i en posisjon hvor jeg kan velge roller, og være mer overbærende. Det er positivt, men jeg går ikke på Star Bucks lenger. Det er enklere for meg å bevege meg i det stille, og ikke lage livet mitt til et slags realityshow, forteller den populære skuespilleren.

Stewart fortalte at det hun liker best med «Twilight»-universet er den enkle, sterke og rå fortellingen, hvor budskapet er en ukomplisert kjærlighetshistorie.

Hyller von Trier
Hun fortalte også at hun ønsker å gjøre store bestselgerfilmer, som «folk faktisk ser», i stedet for indiefilmer. Samtidig er den unge skuespilleren villig til å gå over lik for å spille i film regissert av danske Lars von Trier.

— Jeg hadde drept for å jobbe med von Trier. Jeg hadde vært livredd, men det er sånn man skal føle det før en jobb, forteller Stewart.