Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robert Pattinson om sexscenen med sin utro kjæreste: - Latterlig!

Promoterer «Twilight» med sexprat.

«TWILIGHT»-PAR?: På lerretet spiller Robert Pattinson og Kristen Stewart kjæresteparet Edward og Bella. Men om de to fortsatt er et par også i virkeligheten, etter den mye omtalte utroskapsskandalen, er uvisst. Her er de to sammen under lykkeligere omstendigheter i november i fjor. Foto: AP Photo / Chris Pizzello / NTB scanpix
«TWILIGHT»-PAR?: På lerretet spiller Robert Pattinson og Kristen Stewart kjæresteparet Edward og Bella. Men om de to fortsatt er et par også i virkeligheten, etter den mye omtalte utroskapsskandalen, er uvisst. Her er de to sammen under lykkeligere omstendigheter i november i fjor. Foto: AP Photo / Chris Pizzello / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det har lenge stormet rundt det profilerte skuespillerparet Robert Pattinson (26) og Kristen Stewart (22).

I sommer gjorde sistnevnte noe så uvanlig som å bekrefte at hun har vært utro mot Pattinson ved å sende ut en pressemelding.

Mannen Stewart hadde hatt en affære med var den 19 år eldre regissøren og gifte småbarnsfaren Rupert Sanders (41).

- Latterlig «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» har fått norsk kinopremiere 15. november, og skuespillerne er allerede i gang med å promotere det som er siste film i den populære vampyrfilmserien.

Det har vært både tvil og spenning knyttet til hvor vidt Pattinson og Stewart vil være å se sammen på et promoteringsarrangement, og så langt har ikke det skjedd.

Det til tross er ikke Pattinson fremmed for å snakke om sexscenene mellom ham og Stewart:

- Sexscenen i denne filmen er ganske latterlig, sier han til australske «The Kyle & Jackie O Show».

Vampyrsex - Du skal spille inn ting som skal ha aldersgrense 13 år, så du må tenke på innovative måter å gjøre ting sexy på, fortsetter han.

Pattinson, som spiller vampyren Edward Cullen i samtlige «Twilight»-filmer, forteller at det ikke kunne være en «vanlig» sexscene.

- Det skal liksom handle om den beste vampyrsexen du noensinne har hatt, sier Pattinson i intervjuet.

Flyttet ut Pattinson og Stewart ble begge internasjonalt kjente skuespillere etter å ha spilt sammen i vampyrfilmen «Twilight», basert på Stephenie Meyers bokserie.

Det var også i forbindelse med filmen at de to traff hverandre første gang i 2008.

Paret, som også er kjærester på lerretet, har ifølge US Magazine vært sammen i rundt tre år. og er også samboere.

I kjølvannet av skandalen flyttet Pattinson ut fra parets leilighet i Los Angeles.

Utroskapsskandalens hovedpersoner har forholdt seg svært tause etter at nyheten sprakk. Til tross for flere skriverier om at «Twilight»-paret skal ha funnet sammen igjen, forklarte Stewart nylig at ting kunne vært langt bedre rent følelsesmessig.

«Twilight» til Norge I år som i fjor får også Norge besøk av «Twilight»-skuespillere i forbindelse med den nevnte promorunden.

VAMPYRKJÆRESTER: I «Twilight»-sagaen spiller Kristen Stewart og Robert Pattinson det lykkelige kjæresteparet Bella og Edward. Foto: Summit Entertainment
VAMPYRKJÆRESTER: I «Twilight»-sagaen spiller Kristen Stewart og Robert Pattinson det lykkelige kjæresteparet Bella og Edward. Foto: Summit Entertainment Vis mer

Riktig nok ikke denne sakens hovedpersoner - men Nikki Reed (24) og Jackson Rathbone (27), som i filmen spiller vampyrsøsknene Rosalin og Jesper Hale.

I fjor var det vampyrmamma Elizabeth Reaser (37) som besøkte Oslo for å promotere filmen.