Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

RobinElla

Akustisk pop og country, lekkert dandert.

CD: Tittelen på dette albumet kan oversettes til «Trøst for den ensomme». Er du lei deg er det riktignok en stor fare for at du kan bli enda tristere av den melankolske stemningen på plata, men det er en deilig måte å være trist på! Etter tre plater med Robinella & The CC String Band, gir amerikaneren Robin Ella Contreras ut plate under eget navn. Men musikerne er de samme, en av dem er mannen Cruz på bl.a. gitar, mandolin og piano. Det forsiktige og elegante kompet, pop dynket med country, bluegrass og smooth jazz à la Norah Jones, ligger som et lett slør rundt Robin Ellas skjøre, følsomme og kule stemme. Hun har en touch av Billie Holiday i stemmen. Tankene går ellers til en hjemlig artist som Thomas Dybdahl og amerikanske artister som Alison Krauss, Grey DeLisle og Melanie (en fin versjon av hennes «Brand New Key» kommer på tampen).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling