Robinson- Andreas ble lurt

- Vi var fire stykker som skulle stemme på Linda. To trakk seg, sier Robinson-Andreas. I dag møtte han leserne på Dagbladet.no Se video.

37-åringen fra Namsos mener sjøl at han var ganske hoven og spydig, men hadde planer om å bli mer imøtekommende. De planene slo han fra seg, og det endte med at han ble stemt hjem i øyrådet.

- Jeg klarer ikke sleike folk oppetter ryggen, sa han i søndagens program.

Det var ingen konspirasjon som sendte hjem Andreas Bjørge. Han fikk tre av stemmene, Therese fikk to og Linda fikk to.

På TV3s hjemmeside har 23 000 mennesker gjettet hvem som kom til å bli sendt hjem denne gangen. Bare én prosent hadde tippet på Andreas.

- Andreas er altfor selvgod, og tar ikke selvkritikk, sa Karl Erik (Emil) Salmila, som stemte på ham.

- Jeg likte ikke den «vi er så glad»-mentaliteten og syngingen Jeg har hele tida vist hva jeg føler, sa Andreas da han forlot øya.

Lurer du på hvorfor han mener Walter er en ekte Robinson? Hvordan var det egentlig å bo sammen med Ihne på sørlaget? Sørlaget ville trolig stemt ham hjem, hvis han ikke hadde fått bytte lag. Nå sendte nordlaget ham hjem. Har han problemer med å komme overens med folk? Og hva tenkte han da den siste stemmen ble lest opp, og det ble klart at han skulle bort?

I dag klokka 12 møter du Andreas Bjørge på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå!

PS! Det har allerede kommet inn rundt 50 spørsmål om juksingen i Robinson. Vær kreativ, så er det større sjanse for at nettopp ditt spørsmål blir besvart.

Spørsmålene blir lest opp over telefon.

FIKK FYKEN: Forrige episode hadde Andreas amuletten som gjorde at han ikke kunne stemmes ut. Uka etter var øyoppholdet over.