Robinson-deltager døde under innspilling

Bulgarer fikk hjerteinfarkt etter konkurranse.

HARDE KONKURRANSER: "Robinsonekspedisjonen" er preget av mange fysisk harde konkurranser. Dette bildet er hentet fra sjuende sesong av den norske serien, og har ingenting å gjøre med konkurransen som Vodenicharov deltok i før han døde. Foto: TV 3
HARDE KONKURRANSER: "Robinsonekspedisjonen" er preget av mange fysisk harde konkurranser. Dette bildet er hentet fra sjuende sesong av den norske serien, og har ingenting å gjøre med konkurransen som Vodenicharov deltok i før han døde. Foto: TV 3Vis mer

||| (Dagbladet.no): En deltager på den bulgarske versjonen av «Robinsonekspedisjonen» fikk hjerteinfarkt og døde under innspillingen på Caramoan-halvøya på Filippinene, skriver BBC News.

Noncho Vodenicharov (53), tidligere stuntmann og nå ordfører i den bulgarske byen Radnevo, hadde akkurat vunnet en konkurranse da han ble dårlig.

Det vites ikke hva slags konkurranse Vodenicharov nettopp hadde deltatt i, men ifølge to leger som var til stede på stranden i Filippinene, døde han øyeblikkelig.

Nå har byen Radnevo i det sørlige Bulgaria erklært med fem dager med landesorg.

I forrige måned døde en malaysisk vakt da han fikk et tre over seg under innspillingen av den norske versjonen av «Robinsonekspedisjonen».