Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Robinson goes business»

Deltakerne i «The Apprentice» blir ikke stemt ut. De får sparken.

Det dukker stadig vekk opp nye realitykonsepter. I USA har fjernsynsstasjonen NBC kommet på en genial ide. Tror de selv i hvert fall. De har nemlig kapret milliardæren Donald Trump som hovedrolleinnehaver i den nye serien, melder nyhetsbyrået Reuters.

I «The Apprentice» skal 20 håpefulle konkurrere om å få lov til å jobbe for Trump i et år. Den som til slutt stikker av med jobben er sikret en lønn med mange dollarnuller bak. Men før den tid skal en deltaker forlate showet per uke.

Vi er etterhvert blitt vant til å bruke mobilen eller telefonen til å stemme for eller mot realitydeltakere. I «The Apprentice» behøver du ikke tenke på det. Der skal nemlig Donald selv sende hjem deltakerne.

- Jeg synes ideen til programmet er veldig bra fra et utdanningsmessig synspunkt. Programmet kommer til å vise både den harde, barske og nådeløse siden av forretningslivet, men også den vennlige, sier Trump til Reuters. Trump er ikke kjent for å være en spesielt overbærende person.

Og mannen som skal lage programmet, Mark Burnett, er helt i fistel over hvor stort dette egentlig er.

- Det er ikke som å vinne en million dollar. Det du vinner er muligheten til å vinne hundrevis av millioner dollar, sier han.

SMILER TIL KAMERA: Milliardæren Donald Trump har funnet en ny måte å ansette folk på. Han velger de direkte på fjernsyn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media