Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robinson i rommet

Neste år nøyer ikke NBC seg med å arrangere Robinson på ei øde øy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske kanalen NBC håper på seer-rekord for Robinson-serien som starter i 2001. I USA går showet under navnet «Survivor» og hadde kjempesuksess i sommer etter samme mal som vår hjemlige Robinson-ekspedisjon.

NBC vil betale 370 millioner for en ny vri - Robinson-kampen skal ende på den russiske romstasjonen MIR, skriver Daily Variety.

Serien på 13 til 15 episoder skal følge en gruppe vanlige folk som sendes til en rekruttskole for kosmonauter. Det hele ender med at en vinner blir plukket ut og sendt på en ti-dagers ferd ut i rommet.

Halvparten av pengene går til MirCorp som selger romturer til MIR. En amerikansk forretningsmann har allerede starta treninga for å reise til MIR. Nå kan hvem som delta i kampen om en romferd helt i starten av 2002.

Planen er at de russiske romekspertene skal sende hjem en deltaker hver uke. Siste-episoden blir en to-timer lang live-sending hvor flere finalister blir samlet på utskytningsrampen. Kun en får reise.

ROM-TURIST: En heldig vinner får en ti-dagers tur til romstasjonen MIR.