Robinson-jentene tok rotta på Gunnar

Robinson-jentene rottet seg sammen i et giftig bakholdsangrep mot Gunnar Myhr. Han ble første offer i den nådeløse TV3-ekspedisjonen på øya Cadlao i Sør-Kina-havet.

- Han skulle bort. Gunnar passet ikke inn i gruppa vår. Han var for konservativ. En tørrpinn, sier de fire kvinnene til Dagbladet på premierefesten i Oslo i går etter at første episode ble vist på tv.

- Gunnar er jeger, fisker og en villmarkens mann - i teorien. Han fungerte ikke slik i villmarken, sier Robinson-jentene i gruppe Sør.

Hater hverandre

I hver av de 13 episodene skal én av deltakerne vrakes av de andre og sendes hjem til Norge. Dette har ført til hat mellom flere av deltakerne.

- Mange deltakere tåler hverandre ikke. Når vi har møttes, har vi måttet plassere folk ved bordene slik at det ikke ble bråk, opplyser Marianne Melfald i TV3.

- Jeg var den yngste på laget, og Gunnar respekterte meg ikke. Han hørte ikke på meg. Akkurat som om jeg ikke kunne noe. Derfor måtte han bort, sier Elisa Røtterud (19).

Aktiv mobbing

Også Christer Falck, som etter første episode ikke legger skjul på sitt playboy-image, fikk tidlig horn i sida til Gunnar:

- Jeg gikk bevisst inn for å mobbe andre i gruppa. Finne de svake. Det så jeg på som et middel for å overleve.

- Jeg plukket fort ut Gunnar. Han var annerledes. Tror han ville stemt imot meg på et seinere tidspunkt. Målet er å overleve og alt var tillatt. Derfor er det viktig å finne mobbeofre.

Det siste Gunnar sa på tv før øyrådet avga sin stemme, var: «Jeg føler meg trygg.» Fem minutter seinere var han på vei bort fra øya etter at Christers mobbetaktikk og jentenes sammensvergelse hadde ført fram.

- Jo, jeg følte det urettferdig. Ble veldig skuffet. Jeg ville bruke min jakterfaring, men dette ble for mye selskapslek.

Passet

ikke

- Nei, jeg passet kanskje ikke helt inn i denne gjengen, sier Gunnar, som dro på en fire ukers safari til Bali etter å ha blitt vraket.

KONSPIRASJON: -Jo, vi la en plan for å kvitte oss med Gunnar. Han passet ikke inn, sier Robinson-jentene.
TRØSTER: At Gunnar er en tørrpinn, er bare tull, slår kona Nina Myhr fast.