Robinson på radio

- Nå bør de andre Robinson-deltakerne skjelve i buksene, sier Ole André Sivertsen. Snart dukker han opp i «Kaliber» på Petre for å røpe alle skitne detaljer fra Robinsonekspedisjonen på TV3.

- Det er nok å ta av, gliser Ole André Sivertsen.

Sivilingeniøren dukker opp omtrent samtidig i to kanaler: Først som deltaker i «Robinsonekspedisjonen» på TV3, siden som konsekvensekspert i Petres nye program «Kaliber». Og han lover kraftig kost.

- Klining blir det mye av. Radiolytterne får de lange, innlevende forklaringene, ler han.

Hvem som klinte med hvem kan han ikke si noe om ennå. Som deltaker har han nemlig full taushetsplikt til programmet er på lufta.

- Jeg vet jo ennå ikke hvordan programmene blir klippet. Men jeg har litt lyst å fortelle hvordan ting egentlig var, sier Ole André Sivertsen.

E-kjendis

Søndag 19. september går startskuddet for TV3s største satsning noensinne, og 13 søndager på rad kan seerne følge de 16 deltakerne gjennom blod, svette og tårer på tv.

- Om jeg blir kjendis vet jeg ikke akkurat. Kanskje E-kjendis, undrer Sivertsen.

Dersom Robinson tar av her hjemme som det har gjort i Sverige og Danmark, ser ikke produsent i «Kaliber», Ronny Oksvold, bort fra at Ole André Sivertsen kan bli et fast innslag i «Kaliber».

- Hvis Robinson tar fullstendig av vil vi nok øke frekvensen. Jeg tror vår lyttergruppe er ganske sammenfallende med dem som kommer til å følge «Robinsonekspedisjonen», sier Oksvold.

Psykologi

Ole André Sivertsen sørger for å smi mens jernet er varmt. Fredag holder nemlig pedagogikkstudenten sitt første foredrag fra «Robinsonekspedisjonen».

- Det ligger mye skjult psykologi i Robinson. Samtidig som du skal jobbe for laget, så skal du helst framstå som en god leder og stå i fokus selv. Selv lærte jeg mye av å være med, for eksempel å klatre i palmer. Kline kunne jeg fra før!