NYTT ALBUM: En gang i sommer slipper artisten Robyn og hennes keyboardist Markus Jägerstedt et nytt album under bandnavnet «La Bagatelle Magique». Duoen, som først var en trio, er foreløpig ikke booket til noen norske festivaler, men dukker opp på den svenske festivalen Dans Dakar i Stockholm helgen 21. - 22. august. Foto: JAKOB DAHLSTRÖM
NYTT ALBUM: En gang i sommer slipper artisten Robyn og hennes keyboardist Markus Jägerstedt et nytt album under bandnavnet «La Bagatelle Magique». Duoen, som først var en trio, er foreløpig ikke booket til noen norske festivaler, men dukker opp på den svenske festivalen Dans Dakar i Stockholm helgen 21. - 22. august. Foto: JAKOB DAHLSTRÖMVis mer

Robyn er tilbake - med en magisk bagatell

Det er gått 20 år siden ei 16 år gammel jente satte trenden blant skandinaviske ungdommer med sin sølvfargede boblejakke. Men sitt nye band har Robyn igjen rykket fram til start.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Stockholm (Dagbladet): - Det var aldri sånn at vi gikk inn for å gjøre ett nytt Robyn-album. Vi har bare gjort musikk, og så bare ble det sånn. Helt fra begynnelsen av har prosjektet handlet om å gi oss selv rom til å utforske, sier Robyn.

Det er gått tjue år siden den svenske artistens første album «Robyn is here» kom ut, tjue år siden horder av skandinavisk ungdom tryglet til seg sølvfargede boblejakker og tilhørende platåsko.

Undertegnede var en av dem. Boblejakka flasset farge og ble kastet for mange år siden, men nå, i en sofa, i et studio sør i Stockholm tvinger 10 år gamle meg seg fram igjen. Det er nesten litt passende for også Robyn har, på flere måter, som er gått tilbake i tid med det nye albumprosjektet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn