NYTT ALBUM: En gang i sommer slipper artisten Robyn og hennes keyboardist Markus Jägerstedt et nytt album under bandnavnet «La Bagatelle Magique». Duoen, som først var en trio, er foreløpig ikke booket til noen norske festivaler, men dukker opp på den svenske festivalen Dans Dakar i Stockholm helgen 21. - 22. august. Foto: JAKOB DAHLSTRÖM
NYTT ALBUM: En gang i sommer slipper artisten Robyn og hennes keyboardist Markus Jägerstedt et nytt album under bandnavnet «La Bagatelle Magique». Duoen, som først var en trio, er foreløpig ikke booket til noen norske festivaler, men dukker opp på den svenske festivalen Dans Dakar i Stockholm helgen 21. - 22. august. Foto: JAKOB DAHLSTRÖMVis mer

Robyn er tilbake - med en magisk bagatell

Det er gått 20 år siden ei 16 år gammel jente satte trenden blant skandinaviske ungdommer med sin sølvfargede boblejakke. Men sitt nye band har Robyn igjen rykket fram til start.

Stockholm (Dagbladet): - Det var aldri sånn at vi gikk inn for å gjøre ett nytt Robyn-album. Vi har bare gjort musikk, og så bare ble det sånn. Helt fra begynnelsen av har prosjektet handlet om å gi oss selv rom til å utforske, sier Robyn.

Det er gått tjue år siden den svenske artistens første album «Robyn is here» kom ut, tjue år siden horder av skandinavisk ungdom tryglet til seg sølvfargede boblejakker og tilhørende platåsko.

Undertegnede var en av dem. Boblejakka flasset farge og ble kastet for mange år siden, men nå, i en sofa, i et studio sør i Stockholm tvinger 10 år gamle meg seg fram igjen. Det er nesten litt passende for også Robyn har, på flere måter, som er gått tilbake i tid med det nye albumprosjektet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr for måned. 0,03 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr for uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr for kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

Spesialtilbud*

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 180 kr for 6 måneder. 1 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (449kr/6måneder).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.