Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robyn redder dagen

Robyn skal erstatte Duran Duran på festivalen Festningen. - Jeg krangler ikke med folk som sier at dette blir enda bedre, sier arrangør Peer Osmundsvaag.

TIL FESTNINGEN: Robyn skal erstatte Duran Duran under festivalen Festningen.  Foto: Anders Grønneberg
TIL FESTNINGEN: Robyn skal erstatte Duran Duran under festivalen Festningen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) Det var en trist melding for fansen da festivalen Festningen i Oslo måtte annonsere at dere hovedtrekkplaster i år Duran Duran måtte avlyse på grunn av sykdom. Men nå er en erstatter på plass, et plaster på såret som festivalarrangør Peer Osmundsvaag tror mange vil sette enda mer pris på enn Duran Duran:

- Å få hanket inn Robyn er såpass stort at jeg krangler ikke med dem som sier at dette blir enda bedre enn Duran Duran, sier Osmundsvaag.

Fyrverkerifinale Robyn skal stå på scenen 27. august. Festivalledelsen kan fortelle at de er i full gang med å få tilpasset kveldens storslåtte fyrverkerioppskyting og lysshow til Robyns hits så alt skal klaffe.
Osmundsvaag kan fortelle at Robyn skal ha sagt seg villig til å avbryte ferien for å stille opp.

- Fantastisk, Robyn er en av de beste i sin sjanger. En drøm å få henne, sier bookingsjefen.

Festivaldronning Osmundsvaag er vel vitende om at Robyn ble rost i skyene etter konserten sin på Hove hvor hun fikk kritikere og publikum til å juble.
- Publikum så ut til å ville selge sjela si for å få henne til å synge en strofe til, skrev Dagbladets anmelder.

Primal Scream og Bryan Ferry I tillegg til Robyn står Bryan Ferry og Primal Scream på scenen 27. august. Festivalen begynner 26. august på Karpedammen. Operamusikalen "Porgy and Bess" vises i soulversjon med blant andre Noora Noor som solist. 
- Det blir også urpremiere på verket Circus Maximus, forteller Marit Gabler fra Forsvarets musikk.