Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robyn-sirkuset er på vei

Nordmenns yndlings-svenske vender tilbake.

FAVORITT: Robyn har fått strplende kritikker i Norge, både for sine konserter og sine plater. Nå er hun snart tilbake. Foto: Eirik Helland Urke
FAVORITT: Robyn har fått strplende kritikker i Norge, både for sine konserter og sine plater. Nå er hun snart tilbake. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Robyn, den svenske stjerna som har imponert alle med sin «Body Talk»-triologi, tar nok en gang turen over grensa for å spille for sine norske fans.

17. mars spiller hun i Bergen, og 18. mars tar hun turen til Oslos storstue, Spektrum.

- Sist vi arrangerte konsert med Robyn i Oslo solgte vi ut alle billettene lenge før lunsj og stemningen har vært helt elektrisk. Nå får vi se Robyn på en stor scene med en stor produksjon, og det er et format hun hører hjemme i, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en pressemelding.

- Ekte artist I løpet av det siste halve året har Robyn spilt både for et ellevillt Øya-publikum, en konsert som fikk terningkast seks i Dagbladet, og solgt ut konserter i både Oslo og Trondheim.

- Robyn er en ekte artist som vet å by på seg selv i en live-sammenheng. Hennes forrige konserter i Norge har vært strålende, og vi er utrolig glade for å nå kunne tilby Robyn til et enda større publikum, sier Osmundsvaag

Enda en sekser Artisten har nettopp fullført sin «Body Talk»-triologi, hvorav den avsluttende samleplata også belønnet med terningkast seks i Dagbladet.

Men Norge trenger ikke vente helt til mars for å få et gjensyn med Robyn.

Allerede på den nært forestående nobelkonserten skal hun etter planen opptre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!