Rock 1000

TRONDHEIM (Dagbladet): Rema-Reitan senker ikke bare prisene. Nå skaffer han også rock til hjembyen. Søndag 24. juni står Bob Dylan på scenen på Torget i Trondheim. To dager etter spiller legenden i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter det Dagbladet vet, blir de to utendørskonsertene i juni de eneste Dylan-konsertene i Norge denne gangen.

Det er mye hemmelighetskremmeri rundt turnélista, som først offentliggjøres onsdag i neste uke.

Konsertarrangørene er pålagt taushetsplikt. Derfor vil ingen offisielt bekrefte at de to Dylan-konsertene faktisk skal finne sted.

Foran Rema

I Trondheim er det, etter det Dagbladet kjenner til, Odd Reitans selskap Torgkonserten AS som arrangerer Dylan-konserten, dagen etter sankthansaften.

Torgkonserten AS har lenge arbeidet med å få tak i en av de aller største internasjonale pop- eller rockstjernene. Navn som Paul McCartney, Elton John og Eric Clapton har vært øverst på matmilliardæren Odd Reitans personlige ønskeliste.

Reitan, som har en fortid som musiker i gruppa Four Jets, er neppe misfornøyd med at det blir Bob Dylan som nå skal spille foran Rema 1000-butikken hans på Torget.

Det har også vært spekulert på om Bob Dylan skal spille i Langesund 29. juni, men dette blir det ikke noe av, ifølge Dagbladets kilder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer