Rock 1000

TRONDHEIM (Dagbladet): Rema-Reitan senker ikke bare prisene. Nå skaffer han også rock til hjembyen. Søndag 24. juni står Bob Dylan på scenen på Torget i Trondheim. To dager etter spiller legenden i Bergen.

Etter det Dagbladet vet, blir de to utendørskonsertene i juni de eneste Dylan-konsertene i Norge denne gangen.

Det er mye hemmelighetskremmeri rundt turnélista, som først offentliggjøres onsdag i neste uke.

Konsertarrangørene er pålagt taushetsplikt. Derfor vil ingen offisielt bekrefte at de to Dylan-konsertene faktisk skal finne sted.

Foran Rema

I Trondheim er det, etter det Dagbladet kjenner til, Odd Reitans selskap Torgkonserten AS som arrangerer Dylan-konserten, dagen etter sankthansaften.

Torgkonserten AS har lenge arbeidet med å få tak i en av de aller største internasjonale pop- eller rockstjernene. Navn som Paul McCartney, Elton John og Eric Clapton har vært øverst på matmilliardæren Odd Reitans personlige ønskeliste.

Reitan, som har en fortid som musiker i gruppa Four Jets, er neppe misfornøyd med at det blir Bob Dylan som nå skal spille foran Rema 1000-butikken hans på Torget.

Det har også vært spekulert på om Bob Dylan skal spille i Langesund 29. juni, men dette blir det ikke noe av, ifølge Dagbladets kilder.

Ikke billigsalg

I fjor spilte Bob Dylan sin hittil siste konsert i Norge, i Oslo Spektrum.

Ifølge Bergens Tidende blir det plass til 12000 tilhørere ved scenen i Nygårdsparken, og billettprisen vil trolig nærme seg 400 kroner.

I Trondheim er det snakk om en tilsvarende billettpris - og altså ikke noe billigsalg hos Odd Reitan på Rema 1000. Arrangørene har bestilt rom til Dylan og følget hans på Clarion Hotel Grand Olav i OlavsKvartalet.

<B>LEGENDEN KOMMER:</B> I fjor spilte Bob Dylan sin hitill siste konsert i Norge, i Oslo Spektrum. Dette bildet er tatt da legenden spilte i Frognerparken i 1998.