Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rock Dj

Grasshopper fra Mercury Rev som platesnurrer? Manic Mansion er klubbkvelden hvor rockeheltene får leke dj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I desember bestemte Marit Karlsen i NRK Petre og utestedet So What! seg for å starte et klubbkonsept med rockestjerner bak platespillerne. Med det lovende navnet Manic Mansion.

Karlsen har selv spilt sin dose av rockeplater på radioprogrammer som Roxrevyen og Karlsens Kabin, og stiller bak platespillerne sammen med kveldens utvalgte dj.

Før jul var Clint Boon, kjent fra gruppa Inspirial Carpets på besøk. I kveld skal neste mann til pers, Sean «Grasshopper» Mackiowiak fra en av melankolirockens frontgruppe - Mercury Rev.

Mens han til vanlig trakterer gitaren når han står foran et hav av folk, skal han denne gang få spille sitt eget utvalg av plater for publikum.

Mercury Rev har hatt stor suksess de siste årene, etter at gruppa fikk en ny start som trio. I 1998 overrasket de med plata «Deserter\'s Songs», som av mange ble utropt til årets album. Og i fjor kom «All Is Dream», som fikk en sekser i Dagbladet og spådde gruppa videre berømmelse.

Les mer om Grasshopper på hjemmesidene til Mercury Rev.

Hele Norges coronakart