Rockelegenden Keith Richards viser myk side

Har skrevet barnebok om bestefaren Gus.

Familieprosjekt: Keith Richards ville beholde bokprosjektet innen familien og valgte datteren Theodora som illustratør til boka «Gus & meg». - Hun passet perfekt, sier gitarlegenden. Foto: BRIAN RASIC
Familieprosjekt: Keith Richards ville beholde bokprosjektet innen familien og valgte datteren Theodora som illustratør til boka «Gus & meg». - Hun passet perfekt, sier gitarlegenden. Foto: BRIAN RASIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): - Hello, it?s Keith.

Som kulturjournalist blir man etter hvert vant til fenomenet telefonintervju, samtaler med stjerner som befinner seg mer eller mindre på den andre siden av kloden. Med tanke på å lage stoff til avisa. Uten øyekontakt.

Enkelte slike avtaler er mer nervepirrende enn andre.

Her sitter man og venter på en lovet telefon fra verdens mest myteomspunne rockgitarist. Keith Richards, mannen med ni ganger ni liv, sjørøveren i rockens flygende hollender, han som har lagd noen av de mest velkjente og steinharde inngangsriffene noensinne, kjent for ha satt den magre kroppen sin på de mest vanvittige prøver opp gjennom åra, en rufsete, gråstenkt ulv av en musiker.....hva kan ikke gå galt?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer