Rockens helter vil erobre Norge

Gamlegutta inntar de største scenene.

KLAR FOR NORGE: Den velrennomerte gitaristen og artisten Jeff Beck er klar for både Oslo og Bergen, og forventningene er høye. Foto: AP Photo/Keystone, Karl Mathis/Scanpix
KLAR FOR NORGE: Den velrennomerte gitaristen og artisten Jeff Beck er klar for både Oslo og Bergen, og forventningene er høye. Foto: AP Photo/Keystone, Karl Mathis/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommerens festival- og konsertscener begynner å bli fyllt, og rockens gamlegutter er tydelig på offensiven.

I dag ble det klart at det legendariske bandet The Eagles kommer til Norge. 12. juni vil stavangerpublikummet få muligheten til å se dem på Viking stadion, og dagen etter vil bandet stå på scenen på Oslo-festivalen Norwegian Wood. 

Ifølge bookingbyrået Live Nation vil bandet spille låter fra deres nyeste album, «Long Road Out of Eden», i tillegg til klassiske hits som «Hotel California», «Desperado», «Take It Easy» og «One Of These Nights».

Fem nominasjoner Bandet har solgt mer enn 120 millioner album på verdensbasis, og har gjestet Norge bare to ganger tidligere.

Men de gamle traverne fra The Eagels er ikke alene.

Den velrennomerte gitaristen og artisten Jeff Beck er også klar for Norge i sommer, og 15. juni inntar han Oslo Spektrum. Dagen før står han på scenen på Edvard Griegs Plass i Bergen, og forventningene til Beck er høye.

- Enorm pågang Ikke bare er han nominert til hele fem Grammys for albumet «Emotion & Commotion», magasinet Rolling Stones har også kåret ham til den fjortende beste gitaristen gjennom tidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer