Rockeprinsen på plass

KRISTIANSAND (Dagbladet): Kronprins Haakon er Quart-festivalens mest trofaste publikummer. I går ankom han festivalområdet for fjerde år på rad. Sammen med gode kamerater digget han hipp-hopp heltene Beastie Boys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før konserten ble kronprinsen observert i VIP-området. Sammen med noen kamerater slappet han av med en øl.

Ti minutter etter at Beastie Boys begynte, ruslet Haakon diskre ned i folkemengden foran scenen. Kronprinsen hadde som vanlig et par sikkerhetsvakter i hælene, men publikum som stod rundt kronprinsen lot likevel ikke til å merke seg den celebre sidemannen. Tidligere på dagen var kronprinsen på skjærgården sammen med kamerater. Som under tidligere Quart-festivaler er kronprins Haakon privat innlosjert hos venner når han er i Kristiansand.

Trofast

Mens søster Märtha, pleier sine interesser for hestesport, har Haakon langt mer rocka interesser. Helt siden tenåra har han vært en hyppig konsertgjenger. 16 år gammel var han på Paul McCartney-konsert i Drammenshallen.

Men seinere har kronprinsen blitt en langt mer kresen og trendbevisst musikkfan. På begynnelsen av 90-tallet var Haakon en stor fan av den populære grønsjbølgen. Han ble observert på Oslo-konserter med både Stone Temple Pilots og Pearl Jam. Utover på 90-tallet var kronprinsen også fast gjest på Kalvøya-festivalen. I '95 stilte han med sin smått berømte Sox-caps - berømt fordi deler av pressen tolket det som om det stod «Sex» på lua. Året etter fulgte han legenden Neil Young fra Kalvøyas scene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer