Rocker glad i massemorder

Slade-medlemmet Dave Glover har falt for massemorderen Rose West, som er dømt til livstid i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Glover ble med i rockebandet Slade i 2000. Slade er best kjent for hits på 80-tallet. Men de siste dagene har bassisten Glover sørget for at Slade igjen har havnet i mediasøkelyset.

Glover har utviklet en spesielt nær kontakt med Rose West. West er kjent i England fra det som omtales som "House of Horror": Sammen med ektemannen Frederic West drepte hun minst ti jenter. Blant de drepte var hennes egen datter Heather (16) og stedatteren Charmaine (8).

Selv har Rose født åtte barn.

I 1995 ble hun funnet skyldig i ti drap, deriblant drapet på Heather. Ektemannen tok sitt liv før saken kom for retten.

Nå har det ifølge engelsk presse blitt søt musikk mellom rockeren og den kjente drapskvinnen.

Resten av medlemmene i Slade har tatt sterkt avstand fra forholdet til kvinnen som er blant Englands verste massemordere. I en offisiell pressemelding sier de at et forhold mellom West og Glover er ukjent for dem. For noen dager siden ble Glover

http://www.slade.onlinehome.de/daveg.htm

.

På bandets hjemmesider skriver Glover i en pressemelding at det er feil at han vil gifte seg med West. Han understreker at han tror at West er uriktig dømt og at de to har vært gode venner. Han sier imidlertid at de to ikke lenger har kontakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer