Rockerne fra Berlevåg.

ROSKILDE (Dagbladet.no): Berlevåg mannsangforening underholdt et marihuanaflaggende og ellevilt publikum på Roskilde.

Kultkoret fra nord ble møtt av et ekstatisk, hasjrøykende og festivalskittent publikum da de entret den gule scenen tidligere i dag. Et nesten fullsatt telt var tydelig i stemning til shanti og drikkeviser fra nord. Mannsangforeningen kom til København i går og der ble de mottatt av Carlsberg mannsangforening. Så hva passer bedre enn å dra i gang det drøye 20 minutter lange showet med en ølsang?

Dro fram hitsene

Videre vartet koret opp med norsktopp-hits og ble møtt med «berle, berle, berle» fra et hoppende og dansende publikum. Da de var ferdige ble de belønnet med store smil og trampeklapp fra de frammøtte.

- Dette var overveldende. Jeg tror nesten de trakk like mange som Kaizers i går, sier impresario Erlend Mogård-Larsen til Dagbladet.no rett etter konserten.

De 23 av 32 medlemmene som hadde anledning til å dra på festival var også overveldet.

- Det er noe av det største jeg har opplevd. Det er ikke langt unna da kjerringa fødte ungene, sier en smilende Ruben Hansen til Dagbladet.no.

I morgen skal Berlevåg mannsangforening varme opp for Travis på hovedscenen. Der er det plass til 40 000...

SUKSESS:</B> Berlevåg mannsangforening var en hit da de opptrådte på Roskilde i dag. I morgen skal de varme opp for Travis.
HØY FESTFAKTOR: Mannskoret fikk med seg publikum på notene.
<B>STAS PÅ FESTIVAL: 23 av 32 kor-medlemmer kom seg på årets Roskilde-festival.