Rockestjerne forsvarer seg etter sex-video

David Ellefson, som er bassist i bandet Megadeth, har fått krass kritikk etter at samtaler og videoer av et intimt forhold med en ung kvinne lekket ut på nettet.

FORSVARER SEG: Megadeth-bassist David Ellefson tar til motmæle mot anklager om at han skal ha hatt et seksuelt forhold til en mindreårig.
FORSVARER SEG: Megadeth-bassist David Ellefson tar til motmæle mot anklager om at han skal ha hatt et seksuelt forhold til en mindreårig. Vis mer
Publisert

Megadeth-bassist David Ellefson (56) er i hardt vær etter at «pinlige» videoer med seksuelt innhold, hvor han er intim med en ung kvinne, har lekket ut på nettet.

Det melder blant annet People.

Spekulasjonene om forholdet mellom de to lot ikke vente på seg etter at videoene lekket ut, og i sosiale medier ble bassisten anklaget for såkalt grooming av en mindreårig.

Men dette stemmer ikke, forteller Ellefson, som mener sannheten har blitt vridd på for å gjøre skade på hans liv og karriere.

- Pinlig

- Som dere kanskje vet, ble private meldinger og interaksjoner spredt online, med destruktive hensikter fra en tredjepart som ikke hadde tillatelse til hverken å ha eller dele dem, skriver artisten i en lengre uttallelse på sin Instagram, som siden har blitt gjort privat.

Han kaller de lekkede videoene for «pinlige», og innrømmer samtidig at et seksuelt forhold har pågått mellom han og den unge kvinnen i videoen.

Kreativt - Bandet The Flaming Lips hadde konsert i luftbobler. Video: @waynecoyne5 / instagram. Foto: NTB / Scanpix. Reporter: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

- Samtidig som dette ikke er noe jeg er stolt av, var dette private, voksne interaksjoner som har blitt tatt ut av kontekst og manipulert for å gjøre så mye skade som mulig på mitt rykte, min karriere, og min familie, skriver han, og viser til en uttalelse fra kvinnen i videoen.

- Jeg tok initiativ

Kvinnen avviser nemlig påstandene om at hun på noe tidspunkt mens forholdet pågikk skal ha vært mindreårig, og forteller at det var hun selv som tok opp videoene, som hun ifølge People delte med en venn uten Ellefsons tillatelse.

- Ja, de videosamtalene skjedde, men det var jeg som tok initiativet og jeg var aldri mindreårig, jeg var en samtykkende voksen. Jeg er ikke et offer og har ikke blitt «groomet» på noen måte, skriver hun ifølge det amerikanske nettstedet.

Ellefson har vært gift med sin kone i 27 år og har to voksne barn. Nyheten kommer samtidig som at bassisten akkurat har lansert en videopodkast, og Megadeth har annonsert nye datoer for en rekke konserter sammen med bandet Lamb of God. Bandet har også et nytt album på trappene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer