Wikileaks-dokumenter:

Rockestjerne sendte UFO-meldinger til Hillarys valgkampsjef

Tidligere Blink 182-vokalist Tom DeLonge deler en lidenskap for utenomjordisk liv med Hillary Clintons valgkampsjef.

STORHETSTID: Gruppa Blink 182 herjet hitlistene ved årtusenskiftet. Fra venstre Tom DeLonge, Mark Hoppus og Travis Barker. Foto: NTB Scanpix
STORHETSTID: Gruppa Blink 182 herjet hitlistene ved årtusenskiftet. Fra venstre Tom DeLonge, Mark Hoppus og Travis Barker. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Varslerorganisasjonen WikiLeaks har advart presidentkandidat Hillary Clinton om at de vil publisere dokumenter som kan få betydning for den pågående amerikanske valgkampen.

Det spørs om det følgende er opplysninger som kan velte noen som helst valgkamp, men i noen av de allerede lekkede e-postene fra de amerikanske Demokratene går det fram at en kjent musiker flere ganger har kontaktet Clintons valgkampsjef John Podesta om en felles interesse:

Tidligere Blink 182-vokalist Tom DeLonge har sendt flere e-poster om temaet utenomjordisk liv og UFO-er til Podesta. Det er det The Guardian som melder.

Podesta er en veteran i Washington DC, og har blant annet vært stabssjef for Bill Clinton og rådgiver for Barack Obama. Han har ved flere anledninger snakket om sin interesse for mulighetene for utenomjordisk liv, og sitt ønske om at all informasjon om mulige utenomjordiske besøk offentliggjøres av myndighetene.

Ville arrangere møter

Interessen for utenomjordiske fenomener interesserer tydeligvis også Tom DeLonge, som inntil i fjor offisielt var vokalist for pop-punkgruppa Blink 182.

DeLonge har sendt flere e-poster til John Podesta, blant annet om at han har kontakt med «veldig viktige personer» som kan sitte på opplysninger om myndighetenes UFO-kunnskap.

SKAPER DISKUSJONER: Hollywood-stjerna Russell Crowe må forsvare seg mot skeptikere etter at han la ut denne videoen sammen med spekulasjoner om at den viser en UFO fly forbi kontoret hans. Video: ParallelUniverse1234/Youtube Vis mer Vis mer

DeLonge skriver også at han har vært i kontakt med en tidligere militær ansatt involvert i Roswell-hendelsen i 1947, som i årene etter har blitt myteomspunnet som et påstått kræsjsted for et romskip.

Det går ikke fram om Podesta har svart på henvendelsene, men en annen e-post publisert av WikiLeaks omtaler et planlagt møte mellom DeLonge og Podesta.

Opp- og nedturer

Blink 182 har en dramatisk historie å vise til, og selv om to av medlemmene i besetningen som gjorde braksuksess rundt årtusenskiftet fremdeles spiller i bandet har altså Tom DeLonge trukket seg ut.

Trioen som ble dannet i 1992 (trommis Travis Barker erstattet i 1998) fikk et voldsomt gjennombrudd og ble superstjerner i 1999 med flere hitsingler og albumet «Enema of the State». Albumet solgte mer enn 15 millioner eksemplarer verden over, men bandet har også vært preget av interne stridigheter omtrent siden gjennombruddet.

I 2005 ble det meldt at bandet tok en pause på ubestemt tid. Samme år ble bandets trommeslager Travis Barker alvorlig skadet i en småflyulykke der fire andre omkom. DeLonges og bassist Mark Hoppus' besøk på sykehuset ble starten på en prosess for å gjenforene bandet, som dro på gjenforeningsturné i 2009.

Men kranglingen var ikke over, og for øyeblikket spiller altså Barker og Hoppus sammen med vokalist Matt Skiba i stedet for DeLonge.