Rocket bort kulda

Toini & the Tomcats debuterte som julemusikanter i går, og til tross for kulda fikk de dratt i gang rockefoten hos hutrende publikummere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og gårsdagens konsert fristet til gjentakelse for bandet.

- Vi stiller opp! Jeg synes alltid det er så fint å spille utendørs, fordi da bærer lyden så godt, og så kommer det barn. Ellers spiller vi mest på klubber og festivaler med 18-årsgrense, men det er så gøy å se unger, de er så mottakelige for musikken, sier vokalist Toini Knudtsen.

10000 kroner

Sammen med gitarist Martin Caspersen, trommeslager Ned Leukhardt, bassist Arne Ertnæs og steelgitarist Sveinung Lilleheier holdt hun en forrykende julekonsert, og over 10000 kroner fant veien fra publikums lommebøker og ned i Frelsesarmeens bøsser.

- Vi er glad for at vi får være med på dette. Selv om jeg ikke deler Frelsesarmeens religiøse grunnsyn, så er det at de er åpne for alle en tanke som tiltaler meg veldig, sier Toini. Bandet har nettopp sluppet ei juleplate, og en av gjestene der er Marianne Antonsen, som også dukket opp på Egertorget i går for en duett med Toini.

- En ære

- Det er en ære å få stille opp for Frelsesarmeen, de gjør en kjempeinnsats. Mange mener det er patetisk at alle blir så veldig snille i desember, men det synes ikke jeg. Det er viktig å hjelpe 365 dager i året, men så har vi disse tretti dagene hvor folk gir litt ekstra, og det er da bare positivt, sier Marianne Antonsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer