Rocky tegnet M.I.A

Før M.I.A spilte på Club-Quart i natt, ble hun intervjuet av Rocky-tegner Martin Kellerman. Du møter ham på Dagbladet.no

KRISTIANSAND (Quart/Dagbladet.no): -  Jeg har et intervju han har gjort med 50 Cent. Det var veldig bra. Det så ut som om han virkelig hadde fanget personen 50 Cent, og kanskje særlig de store tennene hans, sier M.I.A - eller Maya Arulpragasam som hun egentlig heter, til Dagbladet.no

I vinter slapp den britisk-tamilske musikkartisten debutskiva «Arular». Dagbladets anmelder beskrev plata som en «rytmefest med politisk slagside», og ga albumet terningkast fem.

- Tamilsk tiger

Kellerman, som har hatt fast tegneseriestripe i Dagbladet i tre år, planlegger å lage en lengre versjon av intervjuet for bladet «Rocky».-  Jeg håper han ikke tegner meg med så altfor store tenner, var M.I.As kommentar til Kellermans tegneplaner.

- Hun burde egentlig vært tegnet som en tamilsk tiger, men det var veldig vanskelig å få til å ligne, sier Kellerman til Dagbladet.no.

Møt Kellerman på Dagbladet.no

Svenske Martin Kellerman møter dere lesere på et nettmøte torsdag. Han har de siste åra hatt stor suksess med sin humoristiske vinkling på unge folks liv.

- Da jeg begynte å tegne «Rocky» hadde jeg ikke orden på noen ting. Men etterhvert som jeg har blitt eldre og serien har gjort suksess, blir livet mer stabilt. Så serien forandrer seg den også, men jeg prater jo fremdeles med de samme folka, om de samme tinga, fortalte Kellerman til Dagbladet for et år siden.

- Jeg håper han ikke tegner meg med så store tenner, sa M.I.A. før Martin Kellerman laget en stripe om henne. Martin Kellerman
- Jeg håper han ikke tegner meg med så store tenner, sa M.I.A. før Martin Kellerman laget en stripe om henne. Martin Kellerman Vis mer

Og nå har han altså pratet med M.I.A. De to snakket blant annet om om Sri Lanka og hennes dårlige samvittighet for at hun ikke var der å hjalp familien hennes som ble rammet flomkatastrofen 2. juledag.

- Men hun innser at hun gjør mer nytte for seg ved å snakke om det gjennom musikken sin, sier Kellerman.

TEGNER M.I.A.: Rocky-tegner Martin Kellerman lager tegneseriestripe av intervjuet med M.I.A.