Rød og het giverglede

Red Hot Chili Peppers og Neil Young rocker Los Angeles til inntekt for sjuk anti-narko arbeider.

Konsertkvelden «En natt for Gloria» er satt sammen av Chili Peppers-vokalist Anthony Kiedis. Inntekten fra konserten går til Gloria Scott. Hun har hjulpet flere tusen stoffmisbrukere i Los Angeles. Arrangør Kiedis har sjøl vært langt nede og avhenging av dop, og en av de som hjalp ham var Gloria Scott. Men nå er hun svært sjuk, skriver Mtv.

Young stiller opp

Dj for kvelden er Perry Farrel, vokalisten i Jane's Addiction og Porno For Pyros. Han skal i tillegg til Red Hot Chili Peppers introdusere Thelonius Monster og Neil Young & Crazy Horse.

«En natt for Gloria» er Youngs takk til Kiedis, Flea og resten av gjengen i Red Hot Chili Peppers for at de spilte på hans hjelpekonserter for Bridge School.

Bandene entrer scenen på Hollywood Palladium den 1. mars.

Chili Peppers veldedighet

Fjorten dager seinere holder Chili Peppers konsert i New York. Pengene den kvelden går til stiftelsen Robin Hood, som vil hindre fattigdom ved å støtte forskjellige lokale initiativ.

Det giverglade publikum får også med seg Gwyneth Paltrow og tv-stjerna Conan O'Brien.

KIEDIS FOR GLORIA:</B> Red Hot Chili Peppers vokalist Anthony Kiedis blei sjøl reddet av Gloria Scott. 1. mars arrangerer han en konsert til inntekt for Gloria, etter at hun blei sjuk.
HJELPENDE YOUNG:</B> Neil Young stiller opp for Gloria sammen med Red Hot Chili Peppers og Theolonius Monster.