Rod Stewart fridde i Eiffeltårnet

Rod Stewart har fridd til kjæresten Penny Lancaster - og fått ja. Det hjalp kanskje på stemningen at frieriet fant sted i selveste Eiffeltårnet, skrev London-avisen The Sun lørdag.

Veteranrockeren mangler ikke penger, og hadde leid privat jetfly for en romantisk svipptur til den franske hovedstaden. Med på turen var både Penny, som fyller 34 kommende tirsdag, og hennes foreldre.

Under en bedre middag i restauranten i Eiffeltårnets «annenetasje», reiste 60 år gamle Stewart seg plutselig, for så å gå ned på kne og spørre ydmykt om Penny ville bli hans tredje hustru. Samtidig rakte han fram en liten eske.

- Jeg ble voldsomt overrasket, slo armene rundt ham og brast i gråt, fortalte nyforlovede Penny til The Sun. Da hun åpnet den lille esken, viste den seg å inneholde en diamantbesatt ring som Stewarts kjæreste gjennom de siste fem årene betegner som «fantastisk».

Bryllupet mellom Rod Stewart og Penny Lancaster skal stå til sommeren, eller kanskje til jul, avhengig av når den aldrende sangeren greier å bli ferdig med skilsmissen fra Rachel Hunter. Rod Stewart har for øvrig fem barn med tre ulike kvinner. (©NTB)

SE RINGEN! Paret skal gifte seg i løpet av året og Penny har fått diamantringen på. Foto: AP Photo/Martin Cleaver
SE RINGEN! Paret skal gifte seg i løpet av året og Penny har fått diamantringen på. Foto: AP Photo/Martin Cleaver Vis mer
Rod Stewart fridde i Eiffeltårnet