Rodney hentet av Big Brother

Fredag kveld skulle vennegjengen til Rodney fra «Big Brother» arrangere stort hjemkomstparty for kameraten. Men samme morgen ble han hentet ut fra moras hjem i Skien, og gjemt resten av helga. Seermagneten Rodney kan komme tilbake i «Big Brother».

Tilbake sitter en slukøret vennegjeng som hadde brukt lang tid på å planlegge en velkommen-hjem-fest for Rodney Omdahl Karlsen. Og en god del penger. Som de akter å kreve tilbake av «Big Brother».

- Ja, det er klart. «Big Brother» var jo med på denne festen hele tida og skulle komme med kamerateam. Derfor sender vi regninga for leie av lokale og vakter og andre utgifter til dem, sier en venn av Rodney som ønsker å være anonym.

«Big Brother»-teamet skal ha hentet Rodney hjemme hos moren i Skien , men Rodneys mor ønsker ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.

- Hjernevasket

Daglig leder Magnus Nilsen i Wrightegaarden i Langesund bekrefter at det var planlagt vennefest med 45 deltakere for Rodney der fredag kveld, men at planene ble snudd opp ned fredag morgen.

Nå forteller en av Rodneys venner om den siste uka etter at Skiens-gutten ble sendt ut fra bunkeren fra Fornebu.

- Det har vært helt vilt! Til sammen har vi fått en time sammen med ham. Resten har vært i «Big Brother»-regi. Natt til mandag fikk vi en liten sammenkomst med ham, men også derfra ble han hentet av «Big Brother». Og deretter reiste han til mora si i Skien, hvor han måtte være i fred.

- Men det store problemet er jo at Rodney er blitt en helt annen mann av dette her. Han virker nesten hjernevasket. Jeg får bare lyst til å gå bort til ham og si «Hør her, Rodney. Se hva som skjer rundt deg».

Smuget-planer

Og Rodney er virkelig blitt skjermet denne helga. Hans lillebror blir konfirmert i dag, og etter det Dagbladet kjenner til skal Rodney ikke delta der heller.

- Vi er overbeviste om at det er fordi han skal tilbake i programmet. Det er ikke noen annen forklaring på dette, sier Rodneys venn.

Dagbladet skrev i går om den nokså spesielle kontrakten «Big Brother»-deltakerne måtte skrive under på. En av punktene der kan allerede ha skapt vanskeligheter for Omdahl Karlsen. Konsertstedet Smuget er nemlig interessert i snakke med den musikalsk talentfulle Rodney for en eventuell konsert. Men de kan måtte komme til å vente i to år.

- Slike kontrakter pleier vanligvis å opprettholde interessen for begge parter. Det ser ikke sånn ut her, sier bookingsjef Knut Lanseng på Smuget.

Dagbladet gjorde i går gjentatte forsøk på å få tak i programmets produsent Lasse Hallberg, uten hell.