Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Røffere Lerche

Stadig mer overbevisende fra en vilter og energisk artist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med betydelig skarpere sting enn under fjorårets konsert på John Dee, møtte Sondre Lerche sitt Oslo-publikum på ny seint onsdag kveld.

Sammen med sitt bandFaces Down framsto hanmer uredd improviserende, mindre «flink» og betydelig røffere i kantene der han framførte sitt forbløffende arsenal av egne låter.

Som gitarist vikler Lerche seg på sitt mest hektiske inn i et improvisert, rock/jazzblandet komp som kan virke halsbrekkende, akkurat som hans villstyrige dansetrinn på scenen.

Hvordan skal han klare å lande? Så skjer det, både kompet, sangen og kroppen faller i balanse med en løssluppen form for virtuos, poetisk presisjon.

Åpenhet er Sondre Lerches varemerke, i So Whats kjellermørke rock-omgivelser demonstrert mer overbevisende enn noen gang. Med sin ujålete form for selvsikkerhet og sin muntre, klovnaktige scenesjarm er Sondre Lerche det stikk motsatte av en selvhøytidelig rock-posør. Godt at sånne fins.

TAR SJANSER: Sondre Lerche viste seg som en dristig fortolker av eget materiale på So What.
Hele Norges coronakart