Røkkes CO{-2}-renseanlegg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Den eneste måten å gjøre effektive klimakutt på er å gjøre det lønnsomt for noen å gjøre forretning ut av det. Smart strategi fra Aker. Nå trenger vi bare litt flere nærlingslivsfolk som er beredt på å tape en del penger på kort sikt for å skape en del penger på lang sikt.

Mille «Å lagre CO{-2} i porøse bergmasser kan bety katastrofe. Det er mange som advarer mot dette, og vi bør ikke la profitt og næringsliv komme i første rekke igjen. Tenk selv da, hva et lite jordskjelv kan medføre? Eller andre bevegelser. Røkke og andre har alltid vært gribber og kommer alltid til å være det. Rikingene gir f… i miljøet, de vil bare tjene penger.

Jon «Det er slikt som dette regjeringen burde bidra med subsidiering til. Ikke kaste bort tida med fjollete rushtidsavgift og den slags. Det er slike private initiativ som til slutt kan redde jorda – forskning, utvikling, nyskapning og innovasjon – og det er her Norge burde ligge langt fremme.

Mummimamma «Fint om vi klarer å lage utstyr som reduserer klimautslippene, ingenting er bedre enn det, men er det ikke litt korttenkt og «skyte seg sjølv i foten»-aktig å samle all dritten og begynne å lagre det? Etter noen tiår kommer det til å bli enorme mengder av det, hva gjør vi da? Sender det til en annen planet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer