Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rolfsen, Nordahl

Bibliografi:

  • Smelte-Isak 2000
  • Dyrenes lille verden 1995
  • Lesebok for framhaldsskoler og andre ungdomsskoler 1954
  • Dikt og dåd 1951
  • Småkryp og svære ting 1948
  • Nordahl Rolfsens lesebok 1941
  • Lesebok - faglig lesning for framhaldsskolen og andre ungdomsskoler 1941
  • Rundt Norge 1940
  • Andre bandet 1939
  • Løveboken - historier om ville dyr i varme land 1924
  • Tårnuglen. Historier 1923
  • Morfar fortæller 1919
  • Oldfruen - interiører og figurer fra det gamle Bergen 1919
  • Illustreret verdensgeografi 1916
  • Norge i Amerika 1915
  • Læsebok for folkeskolen - fjerde del 1915
  • Læsebok for folkeskolen - tredje del 1915
  • Boken om Norge 1913
  • Tilbageblik - digte og sange 1910
  • Heimssoga - livsbilæte og skildringar 1908
  • Læsebok for folkeskolen - anden del 1908
  • Natur- og folkelivsbilleder fra Norge 1907
  • Læsebok for folkeskolen - første del 1907
  • Verdenshistorien for de unge i skole og hjem 1904
  • Den nyere tid 1904
  • Oldtid og middelalder 1904
  • Verdenshistorien for børn 1904
  • Læsebog for folkeskolen - med tegninger 1904
  • Fortællinger af verdenshistorien 1904
  • Norge i det nittende Aarhundrede - Tekst og Billeder 1900
  • I Arbeidets Eventyrland - smaa Historier om store ting 1900
  • Kantate ved Kristiania Theaters Sørgefest til Minde om Johannes Brun 1898
  • Henrik Ibsen 1897
  • Henrik Wergeland 1897
  • Folkeskolens barnelæsning. Foredrag 1897
  • Dyrebog - fra fremmede lande 1896
  • Gutter - skildringer af gutternes liv 1896
  • Sjømænd - norske Sjømænds Oplevelser 1896
  • Daggry - dramatisk situation 1896
  • Dyrebogen - historier om dyr samlet fra bygd og skog og fjeld 1895
  • Eventyrbogen : fremmede eventyr for norske børn 1895
  • Lesebog for middelskolen 1894
  • Middelskolens forberedelsesklasser (smaaskolen) 1894
  • Billedbog - Barnevers med billeder 1894
  • Læsebog for folkeskolen 1893
  • Læsebog for Folkeskolen 1892
  • Svein Uræd - eventyrkomedie i fem Akter 1890
  • Prøver af en ny læsebog for den norske folkeskole 1889
  • Vore Fædres Liv - Karakterer og Skildringer fra Sagatiden 1888
  • Da jeg var gut - tre Fortællinger 1888
  • Sangene af Nordlandstrompeten 1887
  • Norske Digtere 1886
  • Fødselsdags-Kalender med citater af nordiske og fremmede forfattere 1884
  • Kantate ved Holbergs monumentets afsløring 1884
  • Prolog ved Holbergsbazarens aabning 1883
  • En valkyrie - skuespill i fire akter 1880
  • Under Sneen - Vers og Prosa 1874
  • Fru Ida Hanssen 1870
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media