- Rollespill er som punkrock

Nytt, norsk rollespill utfordrer fantasien din.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I disse dager lanseres en aldri så liten sjeldenhet. «Itras by» er intet mindre enn et helnorsk rollespill, av den sorten du spiller sammen med andre rundt et bord.

Bak rollespillet står to entusiaster, Ole Peder Giæver (27) og Martin Bull Gudmundsen (29). Sistnevnte vil du kanskje kjenne igjen fra «Heia Tufte», mens Giæver til daglig jobber som journalist i ABC Nyheter.

Det som førte dem sammen var kjærligheten til rollespillet, og det er denne kjærligheten som nå har båret fram «Itras by».

Drøm og virkelighet

- Dette er et kjærlighetsverk. Siden jeg var ti år har jeg sprøtt nok vært opptatt av rollespill, og det er blitt en del av sjela mi. Endelig har tiden kommet til at vi kan dele denne kjærligheten med andre, sier Giæver til Dagbladet.no.

I «Itras by» får spillerne være med på å oppleve en fantasitilværelse i en 20-tallsby der skillene mellom drømmer, mareritt og virkelighet er utydelige.

Det hele er inspirert av filmer som «Delicatessen», «De fortapte barns by» og «Riget», tv-serier som «Twin Peaks», verkene til H.P. Lovecraft, samt et utall andre bøker, tegneserier og myter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer