Rolling Stones

Rolling Stones kommer med nytt studioalbum

Det første på over ti år.

GUTTA BOYS:  Charlie Watts (fra v.), Ronnie Wood, Mick Jagger og Keith Richards skal være klare med nytt album. Foto: NTB Scanpix
GUTTA BOYS:  Charlie Watts (fra v.), Ronnie Wood, Mick Jagger og Keith Richards skal være klare med nytt album. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ventet at verdens største rockband, The Rolling Stones, i dag vil kunngjøre at de er klar for å utgi ny musikk på plate.

Det blir det første studioalbumet siden «A Bigger Bang» fra 2005.

Det er bandet selv som har tvitret om dette og lagt ut få sekunder med smakebiter, melder Reuters. Meldingen fra i går på bandets offisielle tveet lød: «Tomorrow. 2 PM GMT/6 AM PST/9 AM EST».

Albumet skal visstnok utelukkende inneholde blues-coverlåter og kommer i sin helhet i desember.

For blodfans av Rolling Stones så skal det visstnok være mer «go'nytt» på trappene. Ryktene skal ha det til at «The Glimmer Twins» har skrevet nytt materiale.

Det snakkes om enda et nytt album signert Stones: nye låter skrevet av Jagger/Richards, som kommer neste år.

Selv om veteranene ikke har gitt ut album siden 2005, har de turnert og spilt en rekke rundt om i verden. Den siste store konserten var på Cuba tidligere i år, da de spilte gratis for anslagsvis 500 000 kubanere, i anledning president Obamas besøk.

Gitarist Keith Richards sa for et år siden at Mick Jagger, Charlie Watts og Ron Wood og han planla å gå i studio i løpet av 2016.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer