Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rolling Stones-konsert kan bli utsatt

Keith Richards måtte opereres etter fall.

(Dagbladet.no:) Keith Richards- som sammen med Mick Jagger utgjør kjernen i legendariske The Rolling Stones- ble i dag morges operert for hjerneblødning på The Ascot hospital på New Zealand, melder nyhetsbyrået Reuters.

Dermed har bandet sett seg nødt til å utsette avsparket for sin kommende Europa-turne. Turnees skulle startet i Barcelona 27 mai, og i Madrid to dager senere, men er nå forskjøvet til et sted i begynnelsen av juni, ifølge bandets egen hjemmeside.


- Tror ikke det blir avlyst
The Rolling Stone skulle stått på scenen Kuengen i Bergen 6.juni, men nå kan altså Norges-besøket bli utsatt. Konsert-arrangør Rune Lem har imidlertid ikke fått beskjed om noen forskyvelse når Dagbladet.no snakker med ham.

- Jeg kjenner til at turne-starten er utsatt, men vi har ikke fått noen henvendelse fra arrangørene som tyder på at konsert-datoen i Bergen endres. Dersom den blir det, vil den mest sannsynlig bli lagt til slutten av Europa-turneen deres i slutten av august, sier Lem.

Han tror det er liten sannsynlighet for at konserten vil komme til å bli avlyst.

- Nei, det tror jeg absolutt ikke, sier Lem.

Måtte operer etter fall

På The Rolling Stones hjemmeside annonseres det i dag at Keith Richards har det helt fint etter å ha gjennomgått operasjonen, men at han vil trenge et par uker på å komme seg.

 MÅTTE OPERERE: Keith Richards måtte i morges operere i hodet etter fall. Nå blir Europa-turneen utsatt. Foto: SCANPIX
MÅTTE OPERERE: Keith Richards måtte i morges operere i hodet etter fall. Nå blir Europa-turneen utsatt. Foto: SCANPIX Vis mer

Richards var til observasjon på sykehuset i Auckland sist uke etter et fall på Fiji. Han dro siden hjem, men etter at han stadig klaget over hodesmerter bestemte legene seg for likevel å operere og å forsøke å fjerne trykket mot hodet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling