Rolling Stones utsetter turné etter Mick Jaggers kjærestes død

Er i dyp sorg.

AVLYSER: Charlie Watts, Keith Richards, Mick Jagger og Ron Wood i Rolling Stones utsetter konserter i Australia og New Zealand. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER: Charlie Watts, Keith Richards, Mick Jagger og Ron Wood i Rolling Stones utsetter konserter i Australia og New Zealand. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rolling Stones utsetter sin turne i Australia og New Zealand etter dødsfallet til Mick Jaggers kjæreste gjennom mange år, L'Wren Scott. Jagger er i sorg og sjokk etter at motedesigneren Scott (49) ble funnet død mandag.

Utsettelsen av hele turneen ble offentliggjort på bandets nettside, etter at bare den første delen opprinnelig ble utsatt. Bandet skulle etter planen ha startet turneen i Perth onsdag. Noen nye datoer for konsertene er ikke satt.

Jagger selv la ut en bloggpost på sin nettside tirsdag der han skrev at Scott ikke bare hadde vært hans kjæreste, men også hans beste venn.

«Jeg sliter fortsatt med å forstå hvordan min elskede og bestevenn kunne ende livet sitt på så tragisk vis», skriver han om kjæresten gjennom 13 år.

Scott ble funnet død i sin New York-leilighet i går, klokka 15 norsk tid, av sin egen assistent. Hun ble 49 år gammel.

«Vi tilbrakte mange fine år sammen, og hadde skapt et godt liv for oss selv. Hun hadde en fin tilstedeværelse og talentet hennes ble sett opp til av mange, ikke minst av meg», skriver han.

Scott var designer, stylist og modell, med flere store navn på kundelista. Som designer, har hun samarbeidet med store merkenavn som Lancôme og Banana Republic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer