Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rolling Stones utsetter

Nå spøker det for konserten i Bergen.

(Dagbladet.no): 6. juni skal The Rolling Stones etter planen stå på scenen på Koengen i Bergen.

Men nå tyder mye på at konserten blir utsatt. Ifølge danske Ekstra Bladet har nemlig Jagger & co. måtte utsette konserten som egentlig skulle spilles i Horsens 8. juni.

- Jeg kan si at konserten ikke blir noe av 8. juni, men vi arbeider med å finne en ny dato, sier Rikke Hansen fra Horsens Ny Teater til ekstrabladet.dk.

Gitarist Keith Richards ble som kjent operert i begynnelsen av mai, etter å ha pådratt seg hodeskader som følge av et fall fra et tre på Fiji.

Senest i går offentliggjorde Richards en pressemelding der han fortalte at han var på bedringens vei, og at han gledet seg til turneen.

En offentliggjøring av eventuelle endringer i turneprogrammet er ventet innen kort tid.

Konsertarrangørene i Norge opplyser til Dagbladet.no at de ikke har fått noen bekreftelse på at konserten må utsettes.

SPØKER FOR BERGEN: Ryktene om en utsettelse av Stones-konserten i Bergen har florert lenge. Nå kan en avklaring være nær. FOTO: SCANPIX
SPØKER FOR BERGEN: Ryktene om en utsettelse av Stones-konserten i Bergen har florert lenge. Nå kan en avklaring være nær. FOTO: SCANPIX Vis mer
SKADET SEG: Keith Richards hevder han er på bedringens vei. Men er han frisk nok til å gjennomføre konserten i Bergen som planlagt?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling