Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rolling Stones

Må sees.

CD: Livet er passe langt til å se Rolling Stones enda en gang, det være seg gjennom Martin Scorseses regiøyne eller på Valle Hovin, men livet er for kort til enda flere konsertplater fra denne gjengen. Det har en lei tendens til å komme en ny hver gang bandet turnerer, og egenverdien er begrenset – hvem kan med hånden på hjertet si at de har spilt til døde unødvendigheter som «Flashpoint», «No Security» og «Live Licks»? Det er egentlig litt synd at «Shine A Light»-soundtracket, som i kraft av Scorsese-filmen faktisk har genuin egenverdi, havner inn i et slikt lurvete selskap.

Det er da også et relativt usminket liveportrett, tilsynelatende uten altfor mye studiotriksing i etterkant, og det ganske så fine låtutvalget er representativt for 70-tallsfokuset på den siste turneen. Men derfra er veien likevel lang til å være en liveplate som fortjener din tid, dine penger og din hylleplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media