Rolv drømmer om NRK

Rolv Wesenlund (63) drømmer om eget reiseprogram på NRK, men må fortsatt nøye seg med TVNorge: I kveld er han tilbake med «Wesenstund», tre måneder etter at han rasende utbrøt «aldri mer TVNorge».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg var jævlig sinna. Jeg hadde etterlyst svar på programmets skjebne i flere måneder. Først etter at jeg brukte tv-programmet til en kraftfull avskjedshilsen til direktør Pål Trælvik & co, ble det fart på sakene. Trælvik avsluttet sin tur på fjellet, fikk kjeft av sin egen mor, og ordnet et møte med meg formiddagen etter. Her ble misforståelser oppklart.

- Men var dette mer enn spill for galleriet?

- Jeg tror det. Årsaken til at jeg ikke fikk svar, var trøbbel i forholdet mellom TVNorge og TV2. Samarbeidet med TV2 var en ulykke for TVNorge. Men det er samtidig klart at internkommunikasjonen heller ikke var særlig god når det gikk så langt at jeg måtte si opp jobben, direkte på lufta.

Snakker med NRK

- Kunne du tenkte deg å jobbe for NRK isteden?

- Ja, jeg kunne det. Vi snakker om det. Jeg har jo vært der siden prøvebildet og kunne tenkt meg å lage et reiseprogram. Jeg har jo reist en del i mitt liv, påpeker veteranen, som likevel gleder seg til kveldens comeback på TVNorge.

- Det er godt å være tilbake igjen. Jeg er spent. Programmets profil er avhengig av at gjestene er på hogget. Frykten er sikkert ubegrunnet i kveld: Gjesten er TV2s Kåre Valebrokk, sier Rolv Wesenlund. Mannen bak fjernsynets eldreopprør, som tvang TVNorge-direktøren og BI-inspirerte analytikere til å innrømme: Fjernsynsseere over 60 år er viktige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer