Anmeldelse Bror Hagemann «Syng meg vekk»

Romanen om Ilka og Bruno er spennende som en psykologisk thriller

Hun er fremmed i Norge, han er fremmed i sitt liv.

KJÆRLIGHET: Bror Hagemanns nye roman handler om et kjærlighetsforholdmellom en irakisk flyktning og en norsk mann. Foto: NTB SCANPIX / AUDUN BRAASTAD
KJÆRLIGHET: Bror Hagemanns nye roman handler om et kjærlighetsforholdmellom en irakisk flyktning og en norsk mann. Foto: NTB SCANPIX / AUDUN BRAASTAD

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er vanskelig å la være å nynne på Merle Haggards melankolske fakkelsang «Sing me back home» når man leser seg inn i Bror Hagemanns «Syng meg vekk». Forfatteren gir ingen hint i den retning, men i vår kulturelle overflod krysser slike tråder seg inn i stadig nye vever.

Der Haggard synger fram en dødsdømt fanges siste ønske om å få høre «a song my mama sang», forteller Hagemann om en gåtefull ungjentes håp om å bli sunget vekk av musikken den fomlende kjæresten tryller ut.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer