Romantisk bryllup for Streisand

Sangeren og skuespilleren Barbra Streisand giftet seg med tv-skuespiller James Brolin ved solnedgang i Malibu i går, i romantiske, men strengt bevoktede omgivelser.

Det vil si, journalistene sier «alt tyder på at et bryllup har funnet sted», med celebre gjester, blomster, hagetelt, orkester og alt som ellers sømmer seg når Hollywoods «adel» smis i hymens lenker.

Pressehelikoptrene som svevet over Streisands fasjonable eiendom kunne melde at de hadde observert designer Donna Karan, John Travolta, Tom Hanks og Steven Spielberg blant gjestene. Informerte kilder hevder at 80 gjester var invitert, og at alle måtte skrive under på en avtale om ikke å gi ut informasjon om bryllupet.

Streisand og Brolin giftet seg på toårsdagen for sitt første stevnemøte. Paret forlovet seg tidligere i år. Det er Brolins tredje ekteskap, og Streisands andre. Hennes ekteskap med skuespilleren Elliott Gould endte i 1971. Siden skal hun ha vært involvert med et knippe kjendiser som Ryan O'Neal, Don Johnson, tennisstjernen Andre Agassi, filmprodusent Jon Peters og den tidligere canadiske statsministeren Pierre Trudeau.

Mediehateren Streisand gjorde det tydelig for alle at pressen var høyst uvelkommen på den store dagen. En diger, svart varebil parkerte like ved stedet der reportere hadde tatt oppstilling, og spydde ut heavy metal-musikk på full guffe i fire timer.

- Dette er psykologisk krigføring, sukket en fotograf etter å ha måttet høre sangen «1965» av White Zombie om og om igjen i fire timer.

- I det minste er det ikke Streisands musikk, bemerket en annen.

(NTB-DPA-Reuter)

BEVOKTET: Pressen tok i bruk helikopter for å få bilder av Barbara Streisands bryllup.