Romantisk kos på nettet

«Du har m@il» er ren kos. Uforpliktende, hyggelig, hollywoodsk kos - med to sjarmerende skuespillere i en blanding av romantisk virvar og humor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nora Ephron («Søvnløs i Seattle») har hentet fram klassikeren «The Shop Around the Corner» fra 1940. I den skrev James Stewart og Margaret Sullivan brev til hverandre. Nå foregår korrespondansen på Internett mellom Shopgirl (Meg Ryan) og NY152 (Tom Hanks). I virkeligheten heter de Kathleen og Joe og misliker hverandre intenst. På nettet er de bestevenner - minst. Hvem lurer på om de finner ut av forviklingene?

Ryan og Hanks spilte som kjent også sammen i «Søvnløs...», hvor de løp rundt en hel film før det gikk et lys opp for dem. På sett og vis er «Du har m@il» nettutgaven av de samme omgåelsene, men Ephron kan kunsten å skru sammen en romantisk komedie uten at det virker som hun ramler for høyt med gamle tønner. Det er både varme og lunt humør i dette lille eventyret, en utvungen, god dialog, lekre New York-bilder og høy sjarmfaktor.

Den står de to hovedrollene for, begge drevne i komediefaget og med lang erfaring i å spille slike mennesker du gjerne vil ha rundt deg. Hanks har et lite overtak på Ryan. Han overspiller aldri, helt på plass i rollen som tøff businessmann med glimt i øyet og hjertelag. De to publikumskjære skuespillerne står godt til hverandre.

Da bærer vi over med at Meg nok kunne ha funnet ut av rotet noe før. Vi kjøper karameller og slår oss ned.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer