Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Romantisk lureri

Forutsigbar komedie med en og annen kjapp replikk.

FILM: En romantisk komedie av det upretensiøse amerikanske slaget kan være brukbar underholdning når manuset er skrevet av en Nora Ephron. Det er dessverre ikke tilfellet i «How to Lose a Guy in 10 Days». Her begynner det småfrekt og New York-kjapt i et toneleie som kan minne om «Sex og singelliv». Men så går det gradvis nedover. Slutten er mer forutsigbar enn et julehefte.

Andie Anderson (Kate Hudson) er «How to»-spaltist i et dameblad, og skal skrive en spalte om hvordan man sjekker en mann og så gjør alle de gale tingene og blir dumpet på 10 dager. Objektet er Benjamin Barry (Matthew McConaughey), en reklamefyr som på sin side vedder at han kan sjekke ei dame og få henne på knærne på 10 dager. Andie gjør alle de håpløse jentetingene; tvinger Ben med på Celine Dion-konsert, gir ham en ufyselig hund som tisser på biljardbordet, faller i krampegråt og synger «Bæbæ lille lam» når han serverer lammesteik, plasserer nusselige såpestykker og damebind på badet hans, lager manipulerte foto av hvordan deres felles barn kommer til å se ut, kaller hans edleste organ for «prinsesse Sofia» osv.

Det hele ender i et voldsomt klimaks der begge veddemålene/juksehistoriene blir avslørt for åpen mikrofon. Så faller de i armene på hverandre etter en voldsom biljakt gjennom New York City, mens noen jentehjerter gleder seg - og andre kjeder seg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media