Rømte til Elton John

LONDON (Dagbladet): De fire gjenværende Spice-jentene Mel B, Mel C, Posh og Baby har fått hjelp av selveste sir Elton John til å komme seg på beina etter at Geri Halliwell brøt ut av Spice Girls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Restene av Spice Girls befinner seg nå på Elton Johns gedigne eiendom i Sør-Frankrike. Der skal de forsøke å sette sammen et nytt show og planlegge framtida som fire, etter at Geri uteble fra de to showene i Oslo sist torsdag og fredag.

Nå må de diskutere framtida. De må være enige om å fortsette, hvor lenge de skal fortsette og hvilke oppdrag de skal påta seg.

Gudfar

Det var sir Elton John som selv ringte jentene da det stormet som verst. Han overtalte dem til å komme seg unna og lage en vanntett plan for den videre ferd på stjernehimmelen.

Elton John vet hva han snakker om. Selv har han opplevd mange opp- og nedturer, og han vet at man må planlegge nøye for å komme seg på beina etter et så kraftig sjokk som de fire jentene har opplevd de siste ukene.

Elton John fungerer som en gudfar i britisk popindustri. Hver gang noen kommer i problemer, stiller han opp med en hjelpende hånd. Elton John var også den første som ringte Robbie Williams etter at han hadde brutt ut av Take That. Han hjalp ham dessuten med å komme over alkoholproblemer.

God PR

Geri Halliwell oppholder seg fortsatt på hemmelig sted, og hun har valgt ikke å si noe mer om sitt brudd med Spice Girls. I musikkmiljøet i London regner ingen med at hun vil si noe før de øvrige jentenes USA-turné er over.

De fire Spicene opplever nå en strøm av sympati. De fleste av konsertene i USA er utsolgt, og rapportene om gode konserter i Oslo har gjort at problemene har endt opp som god PR.

Men det er flere problemer som ligger foran de fire jentene. De skal virkelig få det til å svinge i USA og Canada for at de skal bli erklært «udødelige». I tillegg må de nå sannsynligvis også framskynde planene om nye plater.

<B>HVILER UT:</B> De fire gjenværende medlemmene i Spice Girls har forflyttet seg fra Grand Hotel i Oslo til Elton Johns gedigne eiendom i Sør-Frankrike.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer